Tarieven

Het eerste consult is het meest uitgebreid en duurt meestal 90 minuten. Het tweede consult 60minuten. Vervolgconsulten vinden over het algemeen om de 4 weken plaats en duren meestal  60 of 45 minuten, soms zijn 30 minuten voldoende. Het aantal consulten is afhankelijk van de gezondheidsklachten.

Wil je een afspraak maken voor een eerste consult dan kan dat via het contactformulier. 

De kosten van voedingssupplementen en laboratorische testen zijn niet inbegrepen.

 

Eerste consult (intake)

Eerste consult volwassenen:

  • Consult van 90 minuten
  • In kaart brengen geschiedenis klachten
  • Neurologische testen
  • Bespreken mechanisme achter klachten
  • Bespreken eerste ingrepen

Kosten 135,-Euro (BTW vrijgesteld)

Vervolgconsult

  • Het tweede consult duur meestal 60 minuten, vervolgconsulten duren tussen 45-60 minuten (soms zijn 30 minuten voldoende)
  • doornemen observaties
  • aanscherpen behandeling
Kosten: (BTW vrijgesteld)
90,- Euro (1 uur), 
67,5 Euro (45 minuten),
45,- Euro (30 minuten)
 

Online consult

  • Woon je niet in de buurt of ben je niet mobiel? Dan bestaat de mogelijkheid om alle consulten online te doen. Als het lukt zou fijn zijn als je voor de eerste afspraak langs kunt komen in Nijmegen. De overige consulten kun je ook online volgen.

Kosten (zie consulten)

 

kosten advies per mail:

Ben je onder behandeling bij Orthobrainhealth en heb je een korte vraag met betrekking tot het advies (die binnen 5 minuten te beantwoorden is), dan is de beantwoording GRATIS. Voor uitgebreidere vragen per e-mail worden 22,5 euro per 15 minuten uitwerktijd in rekening gebracht, of kan er een nieuwe afspraak worden ingepland. Houd er rekening mee dat ik beperkte tijd heb om veel vragen per e-mail te beantwoorden, en het kan voorkomen dat de beantwoording soms wat langer duurt.

behandelingstraject kinderen

Intake gesprekken voor jonge kinderen zijn over het algemeen korter. Kinderen vinden het vaak veel te inspannend om 1 uur stil te zitten! Daarom geven wij u de keuze om het eerste consult alleen met de ouder(s) te doen, gevolgd door een korte afspraak waarbij het kind wordt betrokken.

Als je niet zeker weet of Orthobrainhealth iets voor je kan betekenen neem dan via de mail contact op. Als je specifieke vragen hebt kunnen we een kort (gratis) telefonisch kennismakingsgesprek inplannen.

Weet je niet of het je lukt om zover te reizen, in verband met te veel prikkels of vermoeidheid, neem dan contact op dan kijken we naar de mogelijkheden. 

 

Vervolgconsulten vinden over het algemeen om de 4 weken plaats en duren ongeveer drie kwartier tot een uur. Het aantal consulten is afhankelijk van de gezondheidsklachten. Als het traject langer dan 4 consulten duurt (incl. intake) maken we na 4 consulten de balans op kijken wat we bereikt hebben en bespreken hoe verder.

 

afspraak afzeggen:

Consulten dienen op de afgesproken tijd te worden gevolgd. Bij annuleringen binnen 28 uur worden de kosten voor 100% in rekening gebracht. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Orthobrainhealth is aangesloten bij een beroepsvereniging MBOG

De behandeling valt onder ‘alternatieve geneeswijzen’. Afhankelijk van de verzekering en de verzekeraar kunnen de kosten binnen het aanvullende pakket van de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk worden vergoed. Op de website van de beroepsvereniging ‘Maatschappij ter bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde’(MBOG) staat een overzicht van deze zorgverzekeraars. Raadpleeg uw polis om te kunnen bepalen of uw zorgverzekeraar orthomoleculaire therapie vergoedt en tegen welke voorwaarden. 

 

Sinds de wetswijziging in 2018 en Corona komen telefonische consulten en online consulten (vaak) wel in aanmerking voor vergoeding, controleer ook hier bij uw zorgverzekeraar welke regels hij hanteert.

 

Je ontvangt een factuur en kunt deze zelf bij jouw ziektekostenverzekeraar indienen.

De voedingssupplementen en aanvullende laboratoriumonderzoeken worden doorgaans niet vergoed. Raadpleeg bij twijfel de polis of informeer bij jouw de zorgverzekeraar. De kosten voor evt labtesten worden altijd van te voren besproken. Je kunt altijd de afweging maken of je deze testen wilt laten /kunt laten doen.

 

 

De afrekening vindt plaats per betaalverzoek direct na het consult. De factuur, die eventueel gedeclareerde kan worden bij de zorgverzekeraar wordt binnen een week toegestuurd.

 

niet tevreden

Heb je klachten? Geef deze aan. Wil je meer weten wat he kunt doen dan vind je hier de folder van de SCAG (SCAG folder)

Schuiven naar boven