Tarieven

Het eerste consult duurt meestal 90 minuten. Het tweede consult 60minuten. Vervolgconsulten meestal  60 of 45 minuten, soms zijn 30 minuten voldoende . Wil je een afspraak maken voor een eerste consult dan kan dat via het contactformulier. De kosten per uur bedragen 86,- Euro. Kosten voor het eerste consult bedragen 129,- Euro (BTW vrijgesteld)

 

Het eerste consult duurt meestal 90 minuten. Het tweede consult 60minuten. Vervolgconsulten meestal  60 of 45 minuten, soms zijn 30 minuten voldoende . Wil je een afspraak maken voor een eerste consult dan kan dat via het contactformulier. De kosten per uur bedragen 86,- Euro. Kosten voor het eerste consult bedragen 129,- Euro (BTW vrijgesteld)

Eerste consult +
Tweede consult

Eerste consult:

 • Consult van 90 minuten
 • Anamnese
 • Opstellen tijdlijn klachten
 • Opsporen betrokken gebieden
 • Bespreken eerste ingrepen

Kosten 129,-Euro (BTW vrijgesteld)

Tweede consult:

 • Consult van 60 minuten
 • doornemen observaties
 • analyse evt. laboratorisch onderzoek
 • doornemen dieet, lifestyle aanpassing
Kosten 86,-Euro (BTW vrijgesteld)

Vervolgconsult

 • Voortgangsgesprek 45-60 minuten (soms zijn 30 minuten voldoende)
 • doornemen observaties
 • aanscherpen behandeling
Kosten 64-86 Euro (BTW vrijgesteld)
 
Kosten advies per mail Uitgebreidere vragen per mail 21,50 Euro per 15.min uitwerktijd
 
Ben je onder behandeling bij Orthobrainhealth en heb je een korte vraag (die binnen 5 minuten te beantwoorden is) dan is de beantwoording GRATIS
Houd er rekening mee dat de beantwoording soms wat langer kan duren 

Online consult

 • Woon je niet in de buurt of ben je niet mobiel is fijn als het je lukt om voor de eerste afspraak langs te komen in Nijmegen.  De overige consulten kun je evt ook online volgen. Je kunt echter ook ervoor kiezen om alle consulten online te doen. 

Kosten (zie consulten)

Kosten telefonisch advies komen overeen met de kosten voor een consult in Nijmegen per 15 minuten 21,50- Euro

Kosten per uur 86,- Euro (BTW vrijgesteld)

Als je niet zeker weet of Orthobrainhealth iets voor je kan betekenen neem dan via de mail contact op. Als je specifieke vragen hebt kunnen we een kort (gratis) telefonisch kennismakingsgesprek inplannen.

Weet je niet of het je lukt om zover te reizen, in verband met te veel prikkels of vermoeidheid, neem dan contact op dan kijken we naar de mogelijkheden. 

Ken je veel mensen met de zelfde klachten en lijkt het je interessant om samen een workshop te volgen of een groepstherapie neem dan contact op. 

Vervolgconsulten vinden over het algemeen om de 4 weken plaats en duren ongeveer drie kwartier tot een uur. Het aantal consulten is afhankelijk van de gezondheidsklachten. Als het traject langer dan 4 consulten duurt (incl. intake) maken we na 4 consulten de balans op kijken wat we bereikt hebben en bespreken hoe verder.

 

afspraak afzeggen:

Afspraken dienen uiterlijk 28 uur voor het tijdstip van de afspraak geannuleerd worden. Bij niet tijdig annuleren voor de afspraak wordt de gereserveerde tijd naar alle redelijkheid en billijkheid in rekening gebracht.

Orthobrainhealth is aangesloten bij een beroepsvereniging MBOG

De behandeling valt onder ‘alternatieve geneeswijzen’. Afhankelijk van de verzekering en de verzekeraar kunnen de kosten binnen het aanvullende pakket van de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk worden vergoed. Op de website van de beroepsvereniging ‘Maatschappij ter bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde’(MBOG) staat een overzicht van deze zorgverzekeraars. Raadpleeg uw polis om te kunnen bepalen of uw zorgverzekeraar orthomoleculaire therapie vergoedt en tegen welke voorwaarden. 

 

Sinds de wetswijziging in 2018 en Corona komen telefonische consulten en online consulten (vaak) wel in aanmerking voor vergoeding, controleer ook hier bij uw zorgverzekeraar welke regels hij hanteert.

 

Je ontvangt een factuur en kunt deze zelf bij jouw ziektekostenverzekeraar indienen.

De voedingssupplementen en aanvullende laboratoriumonderzoeken worden doorgaans niet vergoed. Raadpleeg bij twijfel de polis of informeer bij jouw de zorgverzekeraar. De kosten voor evt labtesten worden altijd van te voren besproken. Je kunt altijd de afweging maken of je deze testen wilt laten /kunt laten doen.

 

De behandeling gaat doorgaans niet ten koste van het eigen risico.

 

Aanvullende therapieën zoals Hartritme-variabiliteitstraining of Low level laser therapie vallen niet onder Orthomoleculaire therapie en worden doorgaans niet vergoed door de verzekeraar.

 

De afrekening vindt plaats per betaalverzoek direct na het consult. De factuur, die eventueel gedeclareerde kan worden bij de zorgverzekeraar wordt binnen een week toegestuurd.

 

niet tevreden

Heb je klachten? Geef deze aan. Wil je meer weten wat he kunt doen dan vind je hier de folder van de KAB (KAB folder)


Schuiven naar boven