aanvullende therapieën en leestips

Je wil iets veranderen, maar hoe?

Vaak kan het zinvol om naast voeding, suppletie beweging nog andere therapieën toe te passen. Zei het om je lichaam uit de fight flight modus te krijgen, zei het om de energie voorziening van je hersencellen te verbeteren. Een overzicht van de aanvullende therapieën bij Orthobrainhealth vindt je hier. (aanvullende therapieën worden door de verzekeraar meestalk niet vergoed)

Hartritme variabiliteits- meting en training

Meer informatie over wat hartritme variabiliteit inhoud en bij welke problemen en/of aandoeningen het hulp kan bieden vindt je hier  

Photobiomodulatie

Boekentips:

Why isn't my brain working

Wil je meer weten over waarom hersenen niet werken zoals ze zouden moeten werken dan is dit boek een aanrader. Het omschrijft precies wat er mis kan gaan en waarom.

Boek hersenherstel

The End of Alzheimer's

Wil je meer weten over de verschillende oorzaken van Alzheimer’s en waarom onderzoek tot nu toe geen oplossing gevonden heeft voor deze multifactoriële ziekte dan is dit boek een aanrader. Je leert over de 36 gaten die je moet dichten als je verandering te weeg wilt brengen.

Healing ADD

Wil je meer weten over de verschillende vormen van ADD en ADHD en waar het dan misloopt in de hersenen dan is dit boek een aanrader. Je leert over 7 vormen van ADHD, de kenmerken van elke vorm en hoe je de betrokken hersengebieden kan ondersteunen.

Wanneer je lichaam nee zegt

Je denkpatronen, stress en grote en kleine trauma’s beïnvloeden onze gezondheid op alle vlakken. Wil je meer weten over de samenhang tussen ziekte, lichaam en geest en waarom gezond worden niet wil lukken als je je oude gedachten patronen niet verandert dan is het boek van Gabor Mate een absolute aanrader.

Schuiven naar boven